Головна Ринок України Експорт/імпорт УЗА засудила інформаційні атаки на Держпродспоживслужбу

УЗА засудила інформаційні атаки на Держпродспоживслужбу

Держпродспоживслужбі вдається вести ефективну боротьбу з системною корупцією, та забезпечити жорсткий контроль дозвільних процедур в умовах війни. За останній рік ніхто з членів Української зернової асоціації не стикався з проявами корупційних дій з боку ДПСС.

Про це йдеться у заяві УЗА, передає «ПроАгро Груп».

«Окремої уваги заслуговує робота Одеської обласної фітосанітарноі та ветеринарної лабораторій, які проводять аналізи продукції, що формується для експорту в портах великої Одеси та Дунайського кластеру. Це приклад того, що попри обмежені штат і фінансування, нинішнє керівництво Держпродспоживслужби в правовому полі підтримує діалог із ключовими представниками ринку, щоб допомагати бізнесу і розширювати географію експорту українського зерна», – зазначили в асоціації.

В УЗА наголосили, що завдяки цим системним крокам і роботі правоохоронців Україні вдалося уникнути перебоїв з експортом продовольства і забезпечити безперебійну роботу аграрних підприємств, які наповнюють держбюджет під час війни валютною виручкою.

«Водночас сьогодні ми вбачаємо окремі інформаційні атаки на Держпродспоживслужбу від тих, хто прагне дискредитувати всі ці здобутки і нівелювати їх. Але жоден прозорий бізнес не погодиться повернутися до сірих схем! Навпаки – ми готові співпрацювати з державою і спільно докладати максимум зусиль, аби зберегти всі позитивні зміни і рухатися до майбутньої перемоги», – заявили в УЗА.

Перегляди: 128