Головна Рослинництво Зернові В Cygnet завершили збирання урожаю ярого ячменю й озимої пшениці

В Cygnet завершили збирання урожаю ярого ячменю й озимої пшениці

Компанія Cygnet завершила збирання урожаю ярого ячменю й озимої пшениці. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агровиробника.

Зазначається, що валовий збір ярого ячменю з площі 300 га становить майже 2 тис.тонн, а  його залікова врожайність – 62 ц/га. Залікова урожайність озимої пшениці в компанії ще більша і становить 74 ц/га, компанія зібрала з площі 2 тис. га 14,7 тис. тонн зернової у бункерній вазі.

«Через несприятливі погодні умови цьогорічні жнива озимої пшениці розпочались на 9 днів пізніше як минулого року. Проте під час збирання врожаю погода була доброю, урожай ми зібрали за 16 робочих днів, всього лиш 2 дні погода вносила певні корективи. Загалом жнива пройшли в оптимальні строки, втрат практично не було. Цього року також виробіток на комбайн у нас був досить непоганим, в середньому комбайн збирав в межах 30-35 га за день. Розпочали жнива ми власними комбайнами, а за тиждень залучили ще й наймані», – розповів головний агроном Житомирського відділення Cygnet Олександр Гапонюк.

Після збору врожаю на усіх площах компанією розпочато підготовку до наступного сезону.

Перегляди: 1