Головна Новини Наші новини Відвідайте стенд компанії Sojam – офіційного партнера Grain Storage Forum

Відвідайте стенд компанії Sojam – офіційного партнера Grain Storage Forum

Sojam – міжнародна компанія, яка є розробником численних технологій та засобів для боротьби зі шкідниками й надає комплексні рішення для застосування інсектицидів спеціалізованим підприємствам-зерносховищам. Компанія присутня на зерновому ринку з 1959 року, а з 2014 її представництво працює і в Україні.

Для задоволення економічних і санітарних потреб зернових ринків Sojam не обмежується виключно виробництвом інсектицидів, а проводить діагностику потреб, розробляє технічні завдання, після чого виготовляє обладнання за індивідуальними параметрами та з урахуванням особливостей сховищ.

Спеціалісти компанії встановлюють обладнання, забезпечують постачанням інсектицидом точно в строки, забезпечують сервісне обслуговування. Також  компанія навчає персонал замовника технології обробки препаратом «Пірігрен 50» і протягом всього співробітництва забезпечує підтримку 24/7/365.

Для отримання результату не потрібна іммобілізація зерна. Уся обробка проходить прямо під час завантаження/перекидання/відвантаження зерна у зерносховищі. Тому не потребується витрачати зайвий час і кошти на підготовку зерноскладу до внесення препарату.

З «Пірігрен 50» проблема простою елеватору та затримки автотранспорту чи вагонів-зерновозів зникає назавжди. Технологія передбачає мінімальний контакт персоналу з препаратом і при дотриманні інструкції та правил безпеки вона є повністю безпечною.

Чому саме «СОЖАМ Україна»?

  • Більше 3000 замовників у Франції
  • Контрольно-дослідна лабораторія в Паризькому регіоні (Франція)
  • Виробничі потужності в м. Сент-Уан л’Омон (Франція)
  • Логістична платформа в м. Женевільє (Паризький регіон, Франція)
  • Головний офіс в м. Сержі Понтуаз (Паризький регіон, Франція)
  • Представництво ТОВ «Сожам Україна» в м. Києві (Україна)

Сайт компанії: https://sojam.ua/

Дізнайтесь більше про «СОЖАМ Україна» – відвідайте стенд компанії на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Для замовлення квитків пройдіть за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 6