Головна Новини Наші новини Відвідайте стенд ексклюзивного партнера ТОВ «Хімагромаркетинг» на виставці Grain Storage Forum

Відвідайте стенд ексклюзивного партнера ТОВ «Хімагромаркетинг» на виставці Grain Storage Forum

ТОВ «Хімагромаркетинг»  — провідна компанія, яка надає широкий спектр продукції для сільського господарства: засоби захисту рослин, насіння, добрива, інноваційні рішення для захисту посівів з хімічними та біологічними механізмами дії, забезпечує аграріїв передовими технологіями 29 років та добре відома як в Україні, так і за кордоном.

Компанія розроблює рішення, які будуть відповідати вимогам майбутнього. Успішно застосовуючи новітні наукові досягнення для вирішення найважливіших глобальних завдань, вона пропонує інноваційні розробки й здатна задовольнити актуальні потреби аграріїв, аби полегшити їх роботу та принести прибуток. Наука та інновації заради кращого майбутнього, забезпечення висококласного сервісу партнерам – така місія компанії, що визначає всю її діяльність.

Корпоративна культура ТОВ «Хімагромаркетинг» – важлива складова успіху компанії. В основі цієї культури лежать лідерство, чесність, гнучкість і ефективність. На них компанія орієнтується у своїй повсякденній роботі, коли шукає рішення для найскладніших завдань сучасності.

Такий підхід дозволяє «Хімагромаркетинг» якісно виконувати свою місію. Для того, щоб бути найкращими для клієнтів і партнерів, компанія постійно вдосконалює і прагне зробити співпрацю з ними максимально комфортною і доступною у всіх можливих процесах, а також, надавати найповніший спектр послуг.

Сайт компанії: https://himagro.com.ua/

Дізнайтесь більше про «Хімагромаркетинг»  і продукцію  компанії на її стенді на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Квитки бронюйте квитки за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 6