Головна Рослинництво Олійні Viterra планує модернізацію Пересічанського олієекстракційного заводу

Viterra планує модернізацію Пересічанського олієекстракційного заводу

Viterra планує модернізацію Пересічанського олієекстракційного заводу в Харківській області.

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Харківської ОДА.

Компанія планує розширення господарської діяльності та об’єктів, що включає реконструкцію та нове будівництво виробничих будівель та споруд.

Передбачено реконструкцію технологічної лінії відділення приймання, очищення, сушіння та зберігання насіння; будівництво додаткової лінії для прямої передачі насіння соняшника після очистки з елеватора на олієекстракційний завод.

Призначення реконструкції — технологічно зв’язати існуючий сепаратор і скребковий конвеєр з норією та конвеєром за допомогою встановлення двох додаткових послідовних конвеєрів на новій естакаді. Обладнання, що буде встановлене: норія, ланцюговий конвеєр на естакаді, продуктопроводи. Продуктивність лінії складає 75 тонн/год. по насінню.

Крім того, планується реконструкція елеваторного комплексу для одночасного зберігання насіння соняшника з 30 тис. до 60 тис. тонн. Планована діяльність передбачає будівництво комплексу споруд приймання, переробки та зберігання насіння соняшнику та складається з наступних будівель та споруд: вагова, блок розвантаження, споруди очищення насіння та розподілення потоків, станція накопичення відходів очищення, силоси «вологого» насіння 2 шт., блок сушіння насіння потужністю 60 т/год, силосний комплекс загальним об’ємом 152,6 тис. куб. метрів.

Перегляди: 1