Головна Новини Ринок України Висока швидкість без забивання з Will-Rich

Висока швидкість без забивання з Will-Rich

Ні клімат, ні добрива, ні пестициди не можуть виправити помилок, допущених під час підготовки насіннєвого ложа в процесі передпосівної підготовки ґрунту. Саме тому важливо використовувати найкращі машини та вміти правильно їх налаштовувати.

Will-Rich є експертом на американському та світовому ринках із виробництва техніки для передпосівного обробітку. Культиватори моделі XL2 мають низку особливостей порівняно із подібними машинами на ринку. Наприклад рівномірне розподілення стійок на шести рядах рами агрегату та найбільша відстань від переднього до заднього ряду кріплення робочих органів. Вона становить 3,6 м і забезпечує безперешкодне проходження потоку пожнивних решток та ґрунтової маси, що знижує навантаження на трактор і збільшується ефективність роботи агрегату в найрізноманітніших умовах. Оскільки, відстань між рядами лап становить 890 мм, а кліренс машини — 600 мм.

Бокові секції культиватора вже в базовій комплектації мають опорні колеса на паралелограмній підвісці, що, своєю чергою, робить налаштування культиватора легшим та зручнішим, а обробіток ґрунту — точнішим.

Перегляди: 6