Головна Новини Новини компаній Визначення вологості зерна: всі варіанти від компанії «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ»

Визначення вологості зерна: всі варіанти від компанії «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ»

Вологість – це важливий показник якості зерна, який впливає на умови і час зберігання врожаю. Навіть незначне перевищення вологості призводить до псування зерна. Тому так важливо визначати цей показник максимально швидко і точно.

На форумі Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 «SMART» ЗБЕРІГАННЯ провідний постачальник лабораторного обладнання в Україні ХЛР (ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ») представить найрізноманітніші варіанти визначення вологості. Ви зможете підібрати прилад саме під свої потреби.

Швидко і точно – вологоміри Kett

Швидко і точно визначати вологість при збиранні врожаю, на елеваторі при зберіганні та й узагалі в будь-якому зручному місці можуть вологоміри для експрес-аналізу вмісту вологи зернових, бобових, олійних культур і муки від японської компанії Kett. Це єдині портативні вологоміри, які мають оцінку відповідності Технічному регламенту законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки (постанова Кабінету Міністрів України від 13.01.2016 №94). Kett PM-450 і PM-650 – точність, швидкість, безліч калібрувань, можливість застосування в польових і лабораторних умовах.

ІЧ-аналізатори: для вимірювання вологості і не тільки

Аналізатори цільного зерна, що використовують технологію пропускання в ближньому ІЧ-діапазоні, призначені для вимірювання відразу декількох параметрів (вологи, білка, жиру, крохмалю тощо залежно від виду зерна) у зразках зерна і олійних культурах. ХЛР представляє найпопулярніший в Україні ІЧ-аналізатор цільного зерна Infratec від європейської компанії FOSS. Це точні і стабільні прилади, адже їхня величезна база даних включає більше 50 000 перевірених зразків на базі надійних ANN-калібрувань. Також ХЛР представить новинку на ринку України – аналізатор зерна і продуктів його переробки IAS 3120.

Для аналізу зерна в потоці – Process Sensors!

ІЧ-аналізатори Process Sensors забезпечують надійний і, головне, постійний контроль вологості та інших показників якості (жир, білок, температура) у процесі виробництва в режимі реального часу прямо в потоці зерна! Це покращує управління технологічним процесом, збільшує вихід продукції, забезпечує максимальну ефективність виробництва і швидку окупність інвестицій. Незважаючи на «серйозність» обладнання, ці аналізатори прості в експлуатації, інтеграції та стандартизації.

Якщо у Вас виникли будь-які питання – звертайтеся до фахівців ХЛР!

Сайт компанії: https://apk.hlr.ua/

Сторінка FaceBook: https://www.facebook.com/APK.HLR

YouTube-канал «APK HLR – Рішення для лабораторій»:
 https://www.youtube.com/channel/UCKXX91bPQ4GIwycMkyNtFhw

Перегляди: 8