Головна Економіка і аграрна політика Вже 87 агропідприємств отримали гранти на сади й теплиці в цьому році

Вже 87 агропідприємств отримали гранти на сади й теплиці в цьому році

Майже 15 млн. гривень виплатили за останні 10 днів ще 7 агропідприємствам у рамках урядової грантової програми підтримки малого та середнього бізнесу «єРобота». Гроші будуть спрямовані на розвиток садівництва, ягідництва, виноградарства та тепличного господарства, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Міністерства аграрної політики та продовольства.

Загалом цього року 87 фермерств отримали державну допомогу на суму понад  322 млн. гривень. З них майже 256,5 млн. гривень було направлено 74 підприємствам на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства. Ще 13-ти виплачено понад 66 млн. гривень – на теплиці.

З початку дії програми виплачено 371,8 млн. гривень 97 суб’єктам господарювання. Зокрема, 291,5 млн. гривень отримали 82 господарства на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства та понад 80 млн. гривень – 15 підприємців на теплиці.

Урядова грантова програма діє з 1 липня 2022 року і передбачає підтримку малого і середнього бізнесу. Серед її переваг – можливість для кожного бажаючого створити чи розвивати власний бізнес за напрямками «Своя справа»,  «Свій сад», «Своя теплиця», «Новий рівень».

Перегляди: 6