Головна Тваринництво Молоковиробництво «Яготинське» розширило лінійку безлактозних продуктів для дітей

«Яготинське» розширило лінійку безлактозних продуктів для дітей

Завод дитячого харчування компанії «Молочний альянс»  розпочав виробництво безлактозного кисломолочного сиру і сиркової безлактозної пасти «Абрикос-банан». Обидва продукти підійдуть дітям, які мають непереносимість лактози,  повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію виробника.

«Ринок безлактозних  продуктів динамічно зростає в усьому світі, оскільки збільшується кількість людей з непереносимістю лактози. В Україні цей ринок тільки розвивається, проте має гарні перспективи через зростання обізнаності про лактозну непереносимість. Ми регулярно отримуємо звернення від споживачів і педіатрів з проханням розширити безлактозну лінійку кисломолочною продукцією», — розповіла маркетинг-директор компанії Наталя Гринь.

Безлактозні сир кисломолочний та сиркова паста «Абрикос-банан» ТМ «Яготинське для дітей» виготовляються із високоякісного молока екстра ґатунку за технологією, яка дозволяє зберегти всі корисні речовини молока, і при цьому розчепити лактозу.

Наразі лінійка безлактозної продукції ТМ «Яготинське для дітей» представлена ультрапастеризованим молоком 2,5% та 3,2% жиру, кисломолочним сиром  4,5% жиру та новинкою — сирковою пастою «Абрикос-банан».

Перегляди: 23