Головна Новини Наші новини З Днем працівників сільського господарства!

З Днем працівників сільського господарства!

Компанія «ПроАгро Груп» щиро вітає українських аграріїв з Днем працівників сільського господарства!

Це свято було встановлено відзначати у третю неділю листопада у 1993 році, тож цього разу воно святкується вже у тридцяте. І за всі тридцять років це перше свято, яке сільгоспвиробники зустріли в умовах повномасштабної війни, яка вже дев’ять місяців руйнує і знекровлює нашу країну.

Але попри вкрай важкий час, коли багато підприємств зруйновано і пошкоджено, коли багато земель ворог зробив непридатними для хліборобства, а тисячі вчорашніх механізаторів, агрономів, тваринників змінили свої звичне робоче приладдя на зброю, аби захищати Батьківщину, аграріям все одно є що святкувати і чим пишатися.

Робітники українського АПК, не зважаючи на обстріли, нестачу ресурсів все продовжують сіяти і жнивувати,  вирощувати тварин й годувати країну і свою армію. Ми все подолаємо, ми обов’язкового переможемо і все відбудуємо й ще відсвяткуємо цей день, це свято так, як  належить, так, як святкували раніше.

Бажаємо всім аграріям здоров’я, сил і мужності й надалі продовжувати свою справу. Віримо в себе і в свою країну! Слава Україні!!!

Перегляди: 63