В курячому м’ясі, імпортованому в Україну з Польщі, виявлено зараження сальмонелою. Про це поінформували у Головному управлінні Держпродспоживслужби, передає «ПроАгро Груп».
«Згідно повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах від 15.10.2021р (№2021.5575), що надійшло на адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, інформуємо, що у курячому м’ясі з Польщі виявлено Salmonella Enteritidis», – зазначили в обласному ДПСС.
В управлінні уточнили, що йдеться про експортну партію м’яса у кількості 1600 кг виробника Cedrob S.A. (Цеханув) та з місцем зберігання в AMP Logistika (Плонськ), яку було надіслано в Україну на адресу малого приватного підприємства «Вінтер» (Луцьк).
В Держпродспоживслужбі попередили щодо можливості обігу цієї продукції в Одеській області.