Головна Новини Новини компаній Жнива пізніх культур в «Контінентал» значно перевищили очікування

Жнива пізніх культур в «Контінентал» значно перевищили очікування

«Контінентал Фармерз Груп» завершує збиральну кампанію поточного виробничого сезону. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агровиробника.

Агрохолдинг уже обмолотив соняшник із площі понад 37 тис. га та сою з 27,9 тис. га. Компанія також викопала врожай картоплі, якою було засаджено понад 1,8 тис. га. Наразі триває збір кукурудзи з площі 31,8 тис. га.

«Загалом завершуємо нинішню збиральну кампанію пізніх зернових та олійних культур із відмінними результатами, які значно перевищили наші очікування. Отримали хорошу врожайність сої — 34,8 ц/га та кукурудзи — 104,7 тц/га, дещо нижчий показник у соняшнику — 31,8 ц/га. Також ми задоволені врожайністю картоплі: показники чипсових сортів становлять 379 ц/га, насіннєвих — 359 ц/га, продовольчих — 433 ц/га. Цей виробничий рік ми вважаємо вдалим», – зазначив операційний директор «Контінентал» Віталій Ставнічук.

Раніше цього року агрохолдинг у визначені терміни завершив збір ранніх зернових культур, під які було відведено 89,2 тис. га. Їхня фактична залікова врожайність також перевищила планові показники. Загалом у 2021 році «Контінентал Фармерз Груп» збере врожай зернових, технічних та олійних культур із площі 188,2 тис. га. Їхній валовий збір станом на 15 листопада вже становить понад 948,9 тис. тонн.

Перегляди: 1