Головна Новини Світові ринки За визначенням USDA, 90 відсотків ферм Айови є “сімейними фермами”

За визначенням USDA, 90 відсотків ферм Айови є “сімейними фермами”

Коли ми думаємо про “сімейне господарство”, напевно приходить на думку приємний образ: що це щось маленьке, можливо, бюджетне або низькотехнологічне, кероване однією сім”єю.

Відповідно до визначення Міністерства сільського господарства Америки, ці господарства, безумовно, є “сімейними фермами”. Але, відповідно до цього визначення, тисячі акрів юридичних осіб використовують автоматизоване обладнання для вирощування генетично модифікованої кукурудзи. Центр Айовської журналістики з питань публічних питань більш глибоко поставився до визначення цього питання.

Визначення сільськогосподарських фермерських господарств у складі Міністерства сільського господарства включає “будь-яке господарство, яке організовується як приватна власність, партнерство чи сімейна корпорація”. Ні розмір господарства, ні стиль сільського господарства насправді не має значення у цьому визначенні. Сімейна ферма може навіть не мати родини, яка володіє землею або працює на ній. Насправді, за даними USDA, майже 96 відсотків американських ферм технічно є “сімейними фермами”. Стаття Центру Айови зосереджена на штаті Айова, де приблизно 90 відсотків державних господарств є “сімейними фермами”, але менше семи відсотків – це малі та середні господарства, що належать одній сім”ї.

Проблема з таким широким визначенням сімейного господарства полягає насамперед у дискурсі через можливості надання матеріальної допомоги. Допомога розщеплюється за рахунок доходів серед сімейних фермерів, причому додаткові програми йдуть до деяких спеціалізованих фермерів, таких як молоді або починаючі фермери, органічні фермери та стійкі фермери. Але центр штату Айова також стверджує, що відсутність визначення малих сімейних фермерів за винятком просто “ферми з меншим рівнем доходів” завдає шкоди альтернативним фермерам, тим, хто уникає звичайних продуктів, і в багатьох випадках можуть бути дуже цінними для місцевої економіки.

“USDA не має даних про кількість цих нетрадиційних сімейних ферм”, – пише журналіст Молі Хантер в статті modernfarmer.com. Влада погоджується, що без визначення, термінології та даних про них, не можливо визначити, що ці ферми належним чином обслуговуються, і механізм як їм допомагати і заохочувати відсутній.

Перегляди: 0