Головна Новини Світові ринки Індія налаштована подвоїти виробництво рослинної олії вже до 2022 року

Індія налаштована подвоїти виробництво рослинної олії вже до 2022 року

Міністерство сільського господарства Індії планує в найближчі п”ять років подвоїти виробництво харчових рослинних олій і цим самим зменшити залежність від імпорту, повідомляють в індійському інформагентстві abpnews.abplive.in.

Як повідомлялося раніше, внутрішнє споживання харчової олії невпинно зростає, а виробництво в середині країни не розвивалося. Тому Індія стала залежною від імпорту цього продукту. Так, споживання олії в 2017 році становило 24,5 млн. т. і більше половини цього обсягу (67%) було забезпечено за рахунок імпорту.

Міністерство сільського господарства Індії рішуче налаштоване приймати заходи щодо збільшення посівних площ олійних культур та працювати над підвищенням їх урожайності. Планується, що виробництво харчової рослинної олії до 2022г. має сягнути з 7,31 млн. т. до 13,69 млн. т.

_________________________________________________________________________________________________________________

Для утримання першості в олійній галузі виробникам необхідно створювати високотехнологічні виробництва та швидко реагувати на зміни ринку. Все, що потрібно знати про олійно-жировий ринок в Україні, Ви зможете дізнатися на II Щорічній аграрно-практичній Олійно-жировій конференції від ПроАгро. Приєднуйся!

Перегляди: 0