Головна Новини Світові ринки Гігант Alltech відкрив в Індії найбільший сучасний виробничий завод

Гігант Alltech відкрив в Індії найбільший сучасний виробничий завод

Alltech розширив свою присутність в Індії, відкривши найсучасніший виробничий завод в Пуне. Новий завод охоплює загальну площу 132 000 квадратних метрів і оснащений сучасними науковими технологіями та використовує передові системи якості. Спочатку тут працюватиме біля 50 співробітників, які забезпечуватимуть виробничу потужність 25 000 тонн на рік. На цей час, це найбільший органічний завод в Азії. Він зможе задовольнити не тільки місцевий ринок, але й потреби Південної та Південно-Східної Азії, а також Австралії та Європи.

Доктор Марк Ліонс, президент і головний виконавчий директор компанії Alltech, зазначив, що Пуне став першим вибором для компанії завдяки близькості порту.

Постійні інвестиції в регіон

Д-р Ліон заявив, що Alltech має намір продовжувати вкладати інвестиції в регіон, створюючи робочі місця та дотримуючись свого керівного принципу для розробки безпечних рішень для галузі тваринництва, споживачів та навколишнього середовища.

Д-р Аман Саєд, керуючий директор компанії Alltech India, додав: “Завод оснащений такими функціями, як природний газ, як джерело енергії для скорочення викидів вуглецю, системи пожежної безпеки, що забезпечують безпеку, та окремі доки для сировини та готової продукції, що дає можливість вільного рух транспортних засобів та чітке визначення та відстеження матеріалу в об”єкті та поза ним”.

Alltech India відкрила свій офіс в 2001 році, з виробничими операціями в Бенгалурі. Але з роками компанія виросла в 20 разів і зараз має потужності з виробництва птиці, молочні та м’ясні комбінати. Завод в Пуне є ще однією віхою в зусиллях Alltech, спрямованих на зміцнення своїх позицій на ринках, що розвиваються. Як передає ПроАгро з посилання на poultryworld.net наприкінці минулого місяця Alltech відкрили офіс з продажу та підтримки Непалу в Катманду.

Перегляди: 11