Головна Зберігання Навколо оренбургу на росії одна за одною горять зерносушарки

Навколо оренбургу на росії одна за одною горять зерносушарки

Щонайменше три пожежі на зерносушарках сталися за останні дні в оренбурзькій області рф, пише «ПроАгро Груп» за повідомленнями інформаційних ресурсів країни-терориста.

Так, зранку 19 грудня до місцевих надзвичайників надійшло повідомлення про загоряння сушарки в дєрєвнє кардаілове ілекського району. На тушіння пожежі виїжджало 12 вогнеорцев і 6 одини техніки, і хоча її вдалося локалізувати впродовж години, однак наслідки ліквідації займання виявилися руйнівними – конструктивні елементи сушарки не витримали залиття водою, і врешті вона склалася як картковий будинок. Хоча внаслідок пожежі, як повідомляється, ніхто не постраждав, запаси кукурудзи, яка знаходилась в сушарці, були повністю знищені. 

Раніше, 30 листопада, ще одна зерносушарка горіла на підприємстві в іншій дєрєвнє – красна поляна новосергієвського району. Там наслідки загоряння виявилися не такими феєричними – вогнем були пошкоджені лише стіни споруди на загальній площі 20 квадратних метрів.

Ну, а вчора, 21 грудня, спалахнула зерносушарка в дєрєвнє богородське оренбурзького району. Про цю пожежу теж багато не розповідають, відомо лише, що її тушили дві пожежні частини, вогонь повністю ліквідували, загиблих і постраждалих від цього начебто не було.

І наостанок ще трохи з приємного: сьогодні екстрені служби орків повідомили, про пожар на крейсері «адмірал кузнєцов», який був пришвартований на ремонтному заводі у мурманську. Це той самий авіаносець, який кілька років тому справив неабияке враження на світову спільноту своїм епічним димінням по під час сирійського походу. 

Перегляди: 4