Головна Новини Ринок України Väderstad Tempo L 8-24 відтепер із системою внесення рідких мінеральних добрив

Väderstad Tempo L 8-24 відтепер із системою внесення рідких мінеральних добрив

Завдяки високій ефективності та простоті використання, рідкі мінеральні добрива користуються великою популярністю серед вітчизняних аграріїв. Будучи лідером із виробництва високошвидкісних сівалок точного висіву, компанія Väderstad розробила та впровадила у своїх сівалках Tempo L 8-24 унікальну систему внесення рідких мінеральних добрив, яка відповідає вимогам високошвидкісної точної сівби, чим відомі сівалки Väderstad Tempo.

Основними перевагами системи є легке налаштування, повний контроль і точність внесення заданої норми добрива в кожний рядок або поруч із ним за допомогою сошників для внесення добрив. Відповідно, система має змогу працювати в широкому діапазоні норм внесення — від 30 до 200 л/га  —  без потреби заміни форсунок на машині. При цьому швидкість сівби залишається високою і становить до 17 км/год.

Керування дозуванням рідких добрив відбувається автоматично у режимі реального часу на основі показників датчиків потоку. Тобто оператору слід лише встановити бажану норму внесення рідких добрив у літрах на гектар, а далі система все зробить сама. Потреби в калібруванні немає.

Нова система має місткий пластиковий бак для добрив об’ємом 2 000 л, що дає змогу довше працювати в полі без потреби зупинок для заправки. Заповнення бака може здійснюватися за допомогою зовнішнього насоса або ж бортового насоса сівалки.

Система внесення рідких добрив повністю інтегрована в систему управління Väderstad E-Control на базі планшета iPad, де водій отримує повний контроль над процесом сівби в полі та внесенням рідких добрив. Як і дозування насіння, рідкі добрива вносяться в рядки з можливістю посекційного відключення.

Перегляди: 4