Головна Новини Наші новини Завітайте на стенд ICK Group – спеціального партнера Grain Storage Forum

Завітайте на стенд ICK Group – спеціального партнера Grain Storage Forum

ICK Group спеціалізується на розробці та виготовленні технологічного обладнання, запасних частин і систем управління для виробництва гранульованих продуктів під власною торговою маркою GRANTECH. За 27 років діяльності було реалізовано понад 450 проектів в 20 країнах світу.

Група компаній успішно пройшла сертифікацію продукції відповідно до вимог директиви Європейського Союзу і отримала сертифікат, який підтверджує безпечність та високу якість продукції ТМ GRANTECH.

Багаторічний досвід і високий рівень підготовки працівників ICK Group, наявність конструкторського бюро  та сервісної служби дозволяють запропонувати клієнту повний цикл послуг –  від концептуального опрацювання до післягарантійного обслуговування виготовленого обладнання.

Після проведеної діагностики, компанія надає повний комплекс сервісних послуг з певною гарантією на виконані роботи, пов’язані з модернізацією, ремонтом і експлуатацією устаткування.

Компанія гарантує надання всіх необхідних сервісних послуг, що збільшать робочий ресурс і виробничі можливості обладнання:

  • автоматизація систем управління (АСУ);
  • оцінка стану працездатності вузлів;
  • модернізація лінії гранулювання;
  • поставка оригінальних комплектуючих і запасних частин;
  • поставка ремонтних запасних частин;
  • відновлення запасних частин;
  • навчання персоналу.

Фахівці ICK Group завжди готові відповісти на всі питання, що цікавлять замовника, а також допоможуть підібрати обладнання і опанувати технологію гранулювання.

Вибираючи ICK Group клієнти отримують якість наданих послуг, оперативну роботу кваліфікованих фахівців та оптимальну ціну на сервісне обслуговування обладнання.

З ICK Group можна бути впевненими в надійній сервісній підтримці

Сайт компанії: https://ick.ua/

Завітайте на стенд ICK Group і познайомтесь з пропозиціями компанії на виставці в рамках Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Дізнайтесь про умови за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 4