Головна Новини Наші новини Компанія SHABO виступить винним партнером Grain Storage Forum

Компанія SHABO виступить винним партнером Grain Storage Forum

SHABO з 2003 року створює вина, які визнані у всьому світі, хоча компанія заснована на традиціях, яким вже понад 200 років. Вина SHABO займають почесне місце у найвідомішому Музеї вина у французькому Бордо, а продукція компанії експортується до 22 країн світу.  

Виноградники й сучасний технологічний комплекс SHABO розташовані на півдні України в селі Шабо на виноробній широті 46,6°. Розташування між Дністровським лиманом та Чорним морем, ідеальні ґрунти та клімат – унікальність та потенціал цього регіону оцінили швейцарці ще у 1822 році. Вони заснували тут виноробне поселення та започаткували епоху виноградарства найвищого рівня, європейської культури та традицій створення якісних вин.

Компанія SHABO сьогодні – це:

  • 1200 га виноградників з комплексним підходом та дбайливим ставленням до кожної виноградної ягоди;
  • 36 тис. кв. метрів виробничих площ, на яких найсучасніше обладнання та філігранна майстерність експертів дозволяють створювати вина світового визнання;
  • одне з найбільших виносховищ в Україні площею 5 тис. кв. метрів, де може зберігатися понад 9,5 млн. літрів вина;
  • контроль якості від винограду до готового продукту – лабораторія з обладнанням нового покоління проводить найточніші дослідження.

Для  компанії SHABO є фундаментальним відродження та збереження традицій історичного надбання, розкриття унікальності вин цього теруару та використання найкращих світових технологій створення продуктів.

До складу підприємства входять «Винний дім SHABO», «Дім ігристих вин SHABO», а також «Коньячний дім SHABO».

Сайт компанії: https://shabo.ua/

Компанія SHABO візьме участь у виставці на Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Реєструйтеся на форум за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 34