Співробітники лабораторій в один голос стверджують про важливість якісного обладнання для лабораторій. Навіть невелика похибка в визначенні, – і зерно з першого класу переходить у другий. Це колосальні, часто багатомільйонні фінансові втрати для компанії, тому на оснащення лабораторії та підвищення кваліфікації її співробітників засобів шкодувати не можна. Для аналізу різних характеристик зерна і присвоєння йому певного класу співробітники лабораторії повинні вирішити такі завдання:
- Відбір проби зерна для лабораторного дослідження
- Пробопідготовка зерна для лабораторного аналізу
- Аналіз кількості клейковини
- Дослідження зерна і борошна на якісні показники
Для вирішення цих завдань компанія ERKAYA може запропонувати своє сучасне, високоякісне і надійне обладнання. Про конкурентоздатність і якість таких приладів, як: лабораторні млини, прилади для відмивання клейковини, прилади числа падіння, седиментаційні аналізатори, струшувачі, мyфельні печі та інше лабораторне обладнання під маркою ERKAYA, 24 січня в рамках II Форуму “Елеватор 2020” розповість Себіля Фезазієва, регіональний менеджер з продажу в країнах СНД.