Головна Новини Події та анонси Аграріїв України познайомлять з інноваційними рішеннями ведення прибуткового агробізнесу на платформі-конференції «Інновації....

Аграріїв України познайомлять з інноваційними рішеннями ведення прибуткового агробізнесу на платформі-конференції «Інновації. Технології. Фінанси»

16 лютого о 12:00 в Міжнародному виставковому центрі Києва в рамках виставки «Агровесна» відбудеться Торгова платформа-конференція «Інновації. Технології. Фінанси» з циклу «Збільшення прибутків в агробізнесі». Організатором заходу виступає агромедіа-агенція Sapienza за підтримки Міжнародного контрактового ярмарку.

Пройти безкоштовну реєстрацію на платформу-конференцію можливо за посиланням>>

Окремі панелі заходу будуть присвячені тому, як працює міжнародний інноваційний бізнес в Україні та інноваційній синергії: Україна – світ.

Ми розглянемо:
– тренди сучасного агропромислового комплексу;
– шляхи сталого розвитку у інтенсифікації сільського господарства.
Під час заходу також будуть обговорені – актуальні питання сучасних агротехнологічних трендів в Україні та світі;
– особливості використання агротехнологій в українських умовах;
– можливостей, що надають агроінновації для розвитку компаній;
– а також презентовані рішення щодо фінансових інструментів для запровадження таких технологій.

До заходу також долучаться агенти змін у продовольчих системах і представники посольств країн світу, щоб розповісти про інноваційні рішення у продовольчих системах країн.
Окрема секція платформи буде присвячена інноваційному агробізнесу жінок-фермерів, жінок – підприємниць – власниць аграрних компаній, їхнім історіям бізнесу та бізнес-підходам.



Участь у роботі торгової платформи «Інновації. Технології. Фінанси» візьмуть фахівці провідних українських агрокомпаній, що мають досвід успішного запровадження інноваційних технологій у сільськогосподарському виробництві, гравці ринку агротехнологічних рішень для агробізнесу, фахівці фінансової галузі та експерти з агровиробництва.

Запровадження інновацій – необхідна вимога для розвитку агробізнесу. Приєднуйтеся до торгової платформи «Технології. Інновації. Фінанси» та збільшуйте прибутки власного агробізнесу!

Дізнатися детальну актуальну інформацію про захід можливо у соцмережі Facebook>>

Пройти безкоштовну реєстрацію на конференцію можливо за посиланням>>Реєстрація для ЗМІ за посиланням>>
Місце проведення: МВЦ, Броварський пр-т, 15, м. Київ
Початок заходу: о 12.00
З питань участі у заході звертайтеся за тел.: 099 737 17 92, 093 968 31 24

Перегляди: 1