Головна Новини конференцій Зустрічайте компанію АгроПлюсІнвест на виставці Grain Storage Expo!

Зустрічайте компанію АгроПлюсІнвест на виставці Grain Storage Expo!

26 березня ТОВ «АгроПлюсІнвест» представить стенд на виставці Grain Storage Expo.

Компанія «АгроПлюсІнвест», заснована в грудні 2014 року та зарекомендувала себе як надійний партнер підприємств в сільськогосподарському бізнесі.

Компанія пропонує на ринку України якісні кормові добавки з Європи (органічно-антибіотичний комплекс, натуральний стимулятор росту – мультибіотик, допомога в травленні та обміні речовин, вітаміни, премікси для всіх видів тварин, предстартерний корм), засоби для  гігієни та дезінфекції. Компанія вибрала шлях мультибрендових продуктів, вивчивши особливості та ефективність продукції кращих європейських виробників, що дозволяє вирішувати поставлені клієнтом завдання.

Як зазначають у компанії, успіх продажів – це професійний технологічний супровід кожного клієнта.
Серед можливостей компанії:

  • Аудит виробництва комбікорму та надання рекомендацій щодо поліпшення якості продукту, а також незалежний ветеринарний аудит для оцінки безпеки та епізоотичної ситуації на підприємствах. Організація проведення лабораторних досліджень крові (визначення напруженості імунітету), біоматеріалу (вивчення ступеня тиску польових вірусів методом ПЛР);
  • Аналіз і оптимізація рецептів згідно вимог генетики і їх практичне впровадження на підприємствах;
  • Супровід та допомога в оцінці сировини за поживністю та створенні ефективної бази для годування;
  • Проведення технологічного аудиту на с/г підприємствах і надання рекомендації щодо поліпшення ведення господарств по птахівництву з батьківськими і промисловими майданчиками; свинарству з наявністю GGP і відгодівельного поголів’я, годування і утримання ВРХ;
  • Економічний аудит ефективності підприємств та надання рекомендації.

Завдання компанії «АгроПлюсІнвест» забезпечити кожне підприємство якісною продукцією, а також максимально розширити знання співробітників для досягнення максимально ефективного рівня продуктивності і економіки господарства.

Сайт компанії
Сторінка у FaceBook
YouTube канал

26 березня на експозиції “Тваринництво та Кормовиробництво” виставки Grain Storage Expo, яка відбудеться в рамках найбільшого в Україні аграрного Форуму галузей зберігання, переробки, кормовиробництва, логістики та трейдингу Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021” спеціалісти компанії «АгроПлюсІнвест» представлять стенд та презентують свої можливості.

Запрошуємо до участі!

26.03.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”

Сайт подїі та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску.


Перегляди: 0