Головна Новини Надзвичайна подія Пишемо історію опору працівників українського АПК

Пишемо історію опору працівників українського АПК

Україна героїчно боронить свої міста і села, в які вторгся ворог і які наразі охоплені війною. В лавах Збройних Сил, які завдають нищівних втрат російській армії, чимало вихідців з села, вчорашніх хліборобів. Ще більше працівників сільського господарства захищають свою землю в загонах територіальної оборони.

В цей складний час аграрні підприємства, фермери, які залишилися працювати на землі, на фермах ,також роблять свій внесок у захист Батьківщини. Окрім основної роботи вони напряму забезпечують продовольством військових, доставляють продукти населенню туди, де майже не працює торгівля, надають свою техніку, залучають працівників для ліквідації наслідків бойових дій, перераховують кошти на оборону.

Ми в компанії «ПроАгро Груп» переконані, що про цю звитяжну працю робітників села має знати вся країна і весь світ. Зараз, коли багато аграрних ЗМІ зі зрозумілих причин припинили або обмежили свою діяльність, ми вирішили надати власні інформаційні потужності – інтернет-сайт, сторінки в соцмережах, службу електронних розсилок – щоб аграрії мали можливість якомога ширше інформувати про свою роботу на всіх напрямках виробництва і оборони країни. Ми переконані, що таке інформування має велике значення, оскільки свідчитиме, що ми не лише не здаємося, але й продовжуємо працювати й роботи все можливе для якомога швидшої перемоги над ворогом. 

Надсилайте нам інформацію на  [email protected]t  про ваші теперішні нелегкі будні, про свій внесок у боротьбу із російськими загарбниками, про знищену на ваших вулицях ворожу техніку – про наш опір, оскільки ця війна для нас є народною. Така інформація підтримає дух українських воїнів, укріпить нашу віру в здатність чинити ефективний опір  і надасть сили тим, хто під регулярними обстрілами ворога цю віру втрачає.


Ми готові безкоштовно публікувати прес-релізи компаній АПК, повідомлення фермерських господарств, пропозиції прямої допомоги людям, фото, і таким чином поширити їх у ще більшому колі наших читачів.


Україна обов’язково переможе, для чого маємо максимально згуртуватись і підтримувати один одного. Компанія «ПроАгро Груп» пропонує свою підтримку.


Водночас компанія “ПроАгро Груп” звертається до представників закордонних організацій та світових компаній, що забезпечують агропромисловий ринок обладнанням та технологіями. Аби ми могли втілити наш проєкт з підтримки вітчизняного АПК нам потрібна Ваша допомога. Запрошуємо приєднання до нас у цей складний час та допомогти фінансово і підтримати нашу компанію. Всі охочі допомогти можуть зв’язатися з нами за тел. +38(067) 694-65-43, або напишіть нам на  [email protected] .


Слава Україні!

Перегляди: 8