Головна Війна проти України «Прометей» евакуював головний офіс з Миколаєва у безпечні регіони

«Прометей» евакуював головний офіс з Миколаєва у безпечні регіони

У київському офісі ГК «Прометей»

Група «Прометей», пріоритетом якої є безпека трудового колективу та забезпечення безперебійної роботи, продовжує релокацію співробітників з районів бойових дій у більш безпечні регіони. Про це «ПроАгро Груп» повідомила прес-служба компанії.

У ході «першої хвилі» релокації частину команди було евакуйовано до Західних регіонів України (Хмельницька область). Персонал з деяких елеваторних комплексів разом із сім’ями компанія забезпечила всіма умовами для проживання у Миколаєві. А з загостренням ситуації в місті в кілька етапів було проведено евакуацію головного офісу майже в повному складі, повідомили в «Прометеї».

Зазначається, що всі співробітники, які бажають виїхати з прифронтових областей, на даний момент перевезені компанією в безпечніші регіони в межах України. З цією метою було розширено київську, одеську, полтавську та кіровоградську філії компанії.

«Група Компаній «Прометей» – це насамперед люди, які є для мене ключовою цінністю. Ми швидко переїхали і почали роботу вже в новому офісі», – наголосив голова Наглядової ради ГК «Прометей» Рафаель Гороян.

Перегляди: 6