Головна Новини Ринок України Зерновий посівний комплекс Spirit: високопродуктивне дозування насіння

Зерновий посівний комплекс Spirit: високопродуктивне дозування насіння

Посівні комплекси Spirit від компанії Väderstad — еталон точності дотримання робочої глибини та норми висіву насіння і мінеральних добрив.

Досягти високої точності дозування насіння вдається завдяки використанню унікальних дозувальних систем Fenix різних поколінь.

Найпопулярніші у вітчизняних аграріїв посівні комплекси Spirit із робочою шириною 6,0; 8,0 та 9,0 м оснащено двома високоточними висівними пристроями Fenix II, які забезпечують стабільний і надійний результат сівби навіть на швидкості 15 км/год. При цьому максимальна норма висіву може становити 500 кг/га, а найменший показник — 1 кг/га.

Потужний потік повітря для транспортування насіння та мінеральних добрив до сошників створюється вентилятором, вбудованим у верхню частину бункера. Це мінімізує потрапляння в середину вентилятора пилу та бруду, збільшуючи таким чином його ресурс та покращує роботу системи дозування та контролю.

Дозування добрив у цих посівних комплексах здійснюється за допомогою шнеку, який розміщений в передній частині бункера. Завдяки потужному гідроприводу забезпечується висока пропускна здатність дозування добрив та зводиться нанівець можливість забивання системи нефракційними частками добрив (як-то грудки, конгломерати тощо).

Нагадаємо, що сьогодні компанія Väderstad пропонує вітчизняним аграріям посівні комплекси у варіантах із робочою шириною 3,0; 4,0; 6,0; 8,0 або 9,0 м із можливістю висіву лише насіння або ж насіння та мінеральних добрив.

Перегляди: 0