Головна Війна проти України A.G.R. Group цікавиться елеваторами на заході України

A.G.R. Group цікавиться елеваторами на заході України

?????????????????????????????????????????????????????????

Кластер «Бровари» компанії A.G.R. Group на Київщині навесні 2022 року опинився в окупації. Російські окупанти вибили БТРом ворота, взяли охорону в заручники та почали мародерство: вкрали дизельне пальне, обладнання зі складів, пошкодили дорогу сільгосптехніку.

Про це розповів власник агрохолдингу Місак Хідірян, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Крім того, ракетним та артилерійським обстрілами рашисти пошкодили операційний силос, зерносушильний комплекс та зерносховище на 20 тис. тонн. Обстріл також пошкодив техніку, поставлену на зимове зберігання», – додав він.

Наразі компанія вкладає кошти у відновлення пошкоджених росіянами активів – вже полагоджено сушарку та зерновий силос у Броварському кластері. На частковий ремонт пошкоджень холдинг витратив понад 5 млн. грнивень. В цілому відновлення кластера тривало півтора місяці.

На найближчу перспективу A.G.R. Group, яка переорієнтувала логістику на ринок ЄС із морських портів на автомобільний, залізничний транспорт, цікавиться зерносховищами та сільгосппідприємствами на заході України задля скорочення плеча логістики та більш зручного експорту до європейських країн.

Перегляди: 6