Головна Агрохімія ДП «Сумихімпром» відновлює виробництво добрив

ДП «Сумихімпром» відновлює виробництво добрив

Найбільший виробник фосфатних добрив держпідприємство «Сумихімпром» розпочало поетапне відновлення виробництва після вимушеної зупинки діяльності з минулого року.

Як повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на прес-службу виробника, через потрапляння снарядів на територію заводу та пошкодження окремих об’єктів підприємство простоювало майже півроку.

«Ми завершили відновлювальні роботи, капремонти та вже у квітні запускаємо базові цехи підприємства. Запрацює весь технологічний цикл. Ми завантажуємо в повному обсязі цехи з випуску мінеральних добрив, пігментів та сірчанокислотне виробництво. Вже у квітні наші потужності зможуть щомісячно виробляти 20-25 тис. тонн добрив на місяць, з поетапним збільшенням об’ємів до 35 тис. тонн на місяць, близько 1800 тонн двоокису титану та 35-40 тис. тонн сірчаної кислоти в місяць», – заявив виконавчий директор «Сумихімпрому» Володимир Волков.

За його словами, на найближчі місяці вже сформовано значний пакет замовлень. Виробничий план підприємства передбачає випуск протягом пів року понад 200 тис. тонн складних добрив, а саме високоефективних гранульованих NPK та NP добрив, що містять всі основні живильні елементи.

«Ми в змозі виготовити добрива із заданими стандартними властивостями у повній відповідності до потреб клієнтів», – запевнив виконавчий директор підприємства.

ПАТ «Сумихімпром» – одне з найбільших вітчизняних підприємств з випуску складних мінеральних добрив, двоокису титану, сірчаної кислоти та інших видів продукції неорганічної хімії.

Перегляди: 6