Головна Зберігання Елеватори «Агройтрейду» перевиконали фінансові плани на поточний сезон

Елеватори «Агройтрейду» перевиконали фінансові плани на поточний сезон

У сезон 2022/23 елеватори Групи «Агротрейд» увійшли з перехідним залишком. На складах ще залишалось 15% від прийнятої продукції, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис компанії у Facebook.

На додаток до нереалізованих залишків влітку минулого року на елеватори «Агротрейду» завезли щк кукурудзу і соняшник — те, що у квітні-травні товаровиробники відвантажували в порти, ці  однак ці відвантаження зупинились.

«Трейдери почали брати зерно тільки на елеваторах, тому до початку червня нам везли кукурудзу минулого врожаю. Але коли запрацювали порти, коли всі знайшли виходи на кордони і повезли зерно — хто суходолом, хто річкою, хто морем, то пішло потужне відвантаження, і нам вистачило складських приміщень для розміщення як свого зерна, так і зерна сторонніх осіб», – розповів директор виробничо-технічного департаменту «Агротрейд» Костянтин Ворона.

За його словами, в сезоні, що завершується, компанія приймала зерно від усіх, хто звертався за послугами, й не було такого, щоб елеватори зупинились через брак ємностей для розміщення зерна. Це й дозволило їм перевиконати свої фінансові плани на поточний маркетинговий рік.

Перегляди: 7