Головна Новини Не втрачайте можливість відвідати виставку компанії БРОВАФАРМА на Ukrainian Livestock Summit 2023

Не втрачайте можливість відвідати виставку компанії БРОВАФАРМА на Ukrainian Livestock Summit 2023

БРОВАФАРМА — найбільший в україні виробник ветеринарних препаратів для лікування і профілактики захворювань тварин

Компанія БРОВАФАРМА створена у 1992 р. за участю німецьких інвесторів. Тридцятирічна історія успіху дає підстави пишатись здобутками підприємства та рівнем якості ветеринарних препаратів українського виробництва. Компанія впевнено лідирує за кількістю зареєстрованих засобів та географією експорту. Підприємство БРОВАФАРМА здобуло репутацію надійного виробника, який гарантує якість та безпеку ветеринарних препаратів, виготовлених відповідно до європейських стандартів GMP (Good Manufacturing Practice). Система управління якістю згідно з ДСТУ ISO 9001:2015.

У портфелі компанії БРОВАФАРМА близько 140 лікарських засобів для сільськогосподарських тварин — великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, птахів, риб, бджіл, ветпрепарати для коней, а також для домашніх тварин — собак, котів.

Асортимент продукції підприємства представлено ветеринарними препаратами таких хіміотерапевтичних груп як: протипаразитарні, антимікробні, акушерсько-гінекологічні, протимаститні, дерматологічні, вітамінно-мінеральні, протизапальні, знеболюючі та седативні засоби, дезінфектанти.

Продукція випускається у формі розчинів, емульсій, суспензій, порошків, мікрогранулятів, таблеток, капсул, мазей, гелів.

Місія компанії: «ЗДОРОВ’Я ТВАРИН — ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ»

Відвідайте стенд компанії на виставці Ukrainian Livestock Summit 2023 вже 13 жовтня у Київському гольф-центрі.

Сайт Компанії: https://brovapharma.ua/

Придбати квики за посиланням: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 6