Головна Рослинництво Зернові «Прометей» відкрив першу іноземную філію компанії

«Прометей» відкрив першу іноземную філію компанії

Власник та керівник ГК «Прометей» Рафаель Гороян повідомив про відкриття першої іноземної філії, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на допис на сторінці команії у Facebook.

«Один із наших проектів, який приносить нам гарну рентабельність — це офіс у Єгипті. У мене були такі плани — відкрити філію в Єгипті та піти на роздрібний продаж.  Насправді дистрибуція нам дала дуже вигідні умови, тому що Єгипет і Україна  добре коннектяться за логістикою, особливо під час війни через Дунай. Це найвигідніше коротке плече до Єгипту», — розповів Рафаель Гороян.

«Маємо відносини з місцевими агровиробниками: борошномелами, виробниками комбікормів. Компанія в Єгипті вийшла вже на продаж обсягом 100-150 000 т на місяць. 100% українського експорту у нас йде на Єгипет», — додав Гороян.

Також він повідомив, що в Єгипті продається не тільки українська продукція, а 50-60% різних агрокультур імпортується з Бразилії, Аргентини та країн Європи.

«Таким чином, ми складаємо активну конкуренцію РФ, яка продає, вже навчившись обходити санкції», – зауважив керівник «Прометея».

Перегляди: 25