Головна Зберігання Елеватори «Агро-Регіону» розпочали прийом зерна нового врожаю

Елеватори «Агро-Регіону» розпочали прийом зерна нового врожаю

Елеватори Групи «Агро-Регіон» успішно розпочали прийом зернових нового врожаю, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію прес-служби компанії.

Старт активний, інтенсивність робіт висока, погодні умови дозволяють отримувати якісне зерно ріпаку з мінімальними доробками, волога та смітна домішка в базисі.

Керівник Бориспільського елеватора Віталій Шевчук додає, що по якості ріпак в цьому сезоні дуже хороший, олійність в середньому 44%. Окрім цього, за його словами, попередні аналізи пшениці свідчать про високу якість нового урожаю: вміст вологи, клейковини, білка та інші параметри відповідають найвищим стандартам.

Основний обсяг по ранній зерновій групі на елеваторах очікують в найближчі тижні, зазначає керівник Миропільського елеватора Олександр Гурський. Що стосується пізньої групи, то основна маса припадатиме на вересень-жовтень.

На усіх елеваторах групи здійснені планові інвестиції в енергонезалежність, в тому числі встановлені пелетні котли на сушарках, дизельні генератори та сонячні електростанції, що забезпечує безперебійну роботу в сезоні збирання.

Окрім того, на елеваторі Заворичі провели капітальний ремонт норій та виконали проєктувальні роботи по збільшенню пропускної здатності елеватора й розширенню зберігання на 50%. Планується також заміна транспортного обладнання на вдвічі більш потужне, будівництво додаткової приймальної ями і додаткових автоваг.

Елеватори групи мають всі інструменти та механізми для дотримання найкращого санітарного і технічного стану, а також сертифіковані лабораторії із найсучаснішим обладнанням.

Перегляди: 1