Головна Новини конференцій Delta Engineering — Спеціальний партнер AGRO UKRAINE SUMMIT

Delta Engineering — Спеціальний партнер AGRO UKRAINE SUMMIT

Delta — інжинірингова компанія повного циклу! Будує виробничі та комерційні споруди — елеваторні комплекси, фруктосховища, птахофабрики тощо. Виготовляє та постачає елеваторне обладнання.Група компаній Delta Solution та Delta Engineering вже понад 13 років надає послуги інжинірингу, проєктування промислових та цивільних будівель та споруд. Постачає та виготовляє елеваторне обладнання. Компанія будує елеватор під ключ.

Спеціалізується на розробці проєктів та супроводі будівництва об’єктів виробництва, зберігання та перероблення продукції сільського господарства.

Разом з вами компанія проходить всі етапи будівництва — від зародження бізнес-ідеї до втілення її в життя. На будь-якому етапі проєкту їх фахівці проконсультують та нададуть найкращі рішення для ваших задач.

Її команда досвідчених інженерів готова розробити проєкт будь-якого елеватора відповідно до вашого завдання. Докладає всі зусилля, щоб забезпечити оптимальне використання простору, ефективну роботу обладнання та дотримання всіх стандартів безпеки.

Будівництво елеваторів:

Delta Engineering має багаторічний досвід у будівництві елеваторів та елеваторних комплексів на всій території. Ми здатні втілити будь-який проєкту життя, незалежно від його масштабу та складності. Наша команда володіє високим рівнем професіоналізму та використовує найсучасніше обладнання та технології для досягнення найкращих результатів.

Delta Engineering бере на себе всі робочі процеси:

  • Проектування
  • Монтажні роботи
  • Виготовлення з монтаж обладнання
  • Будівельні роботи
  • Управління проектами
  • Консалтинг

Презентація компанії: https://drive.google.com/file/d/14OTcKosi74Piei2p4LboHHubv3bBVwu0/view

Реєструйтеся на саміт за посиланням:https://agro-ukraine-summit.com/#pricing-2

Перегляди: 8