Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер Agritecno Fertilizantes представить свій стенд на виставці Grain Storage Forum

Спеціальний партнер Agritecno Fertilizantes представить свій стенд на виставці Grain Storage Forum

Іспанська компанія Agritecno Fertilizantes з 2001 року займається виробництвом органічних добрив, біостимуляторів росту та мікронутрієнтів. Будучи світовим лідером в даному напрямку, компанія випускає оригінальну продукцію, що відповідає найвищим стандартам якості, й представлена у 50 країнах на 4 континентах.

У більшості препарати Agritecno містять сировину власного виробництва, у тому числі органічні екстракти, отримані унікальним шляхом.

Препаратам Agritecno присвоєно сертифікати всесвітніх організацій Ecocert (ЄС), OMRT (США), Sohiscret (ЄС) як продуктам, придатним для використання в екологічно чистому сільському господарстві.

Компанію Agritecno Fertilizantes представляють агрономи, інженери-хіміки та біологи з різних куточків світу. Команда професіоналів забезпечує високу якість продукції та обслуговування.

Продукція Agritecno Fertilizantes націлена на задоволення потреб в аграрному секторі, а саме – забезпечення живлення рослин як в традиційному, так і в екологічному типі ведення сільського господарства. Це дозволяє отримувати багаті урожаї з високими показниками якості й з впевненістю в екологічній безпеці.

Сайт компанії: https://agritecno.com.ua/

Agritecno Fertilizantes представить свій стенд на виставці у рамках Grain Storage Forum 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Бронюйте квитки на форум за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 8