Головна Техно Де можна купити сільгосптехніку для різних завдань

Де можна купити сільгосптехніку для різних завдань

Специфіка роботи сільськогосподарських підприємств передбачає використання широкого спектра техніки. Щоб ефективно виконувати посівні роботи, підготовку ґрунту, збір урожаю та інші с/г процеси, варто придбати якісне обладнання. Зробити це на вигідних умовах можна на сайті ltec.com.ua, де можна купити сільгосптехніку від провідного українського постачальника «Ландтехнік».

Які різновиди спецтехніки представлені

Проведення сільськогосподарських робіт передбачає використання такої техніки:

  • трактори та навісне обладнання до них;
  • ґрунтообробне обладнання для підготовки землі до посівної (культиватори, плуги тощо);
  • посівна техніка для рівномірного розподілення насіння;
  • косарки, прибирачі та інші машини, що допомагають підтримувати польову ділянку в належному стані;
  • навантажувачі та фрези для обслуговування територій.

Магазин тракторів та сільгосптехніки «Ландтехнік» пропонує не тільки трактори, але й навісне обладнання до них. Встановлення навісних пил, навантажувальних ковшів, корчувачів та інших елементів допоможе підлаштувати техніку під конкретні умови експлуатації. Так, вона стане більш функціональною та продуктивною. Спеціалісти знайдуть необхідні компоненти відповідно до потреб замовника.

Магазин тракторів та сільгосптехніки

Які умови придбання спецтехніки

Компанія «Ландтехнік» пропонує купити нову або б/в техніку на зручних умовах оподаткування. Вона реалізується безпосередньо від виробників, тобто без залучення посередників. Прозорий підхід дає змогу забезпечувати аграрний бізнес обладнанням без націнок. Доступна вартість стає ключовою перевагою.

Критерії добору спецтехніки максимально суворі. Кожна товарна позиція проходить багатоетапний контроль, адже вона має відповідати міжнародним та українським нормам, а також перебувати в гарному технічному стані. Техніка проходить регулярне сервісне обслуговування. Зношені та деталі, що погано працюють, замінюються новими оригінальними запчастинами.

Послуги компанії включають не тільки продаж спецтехніки, але й надання обладнання в оренду, зокрема, телескопічних навантажувачів. У каталозі можна знайти та придбати різноманітні деталі для техніки, що допоможуть підтримувати її у справному стані. Сервісне обслуговування надається з гарантійним терміном. Спеціалісти «Ландтехнік» ремонтують обладнання JCB, Manitou та інших відомих брендів.

Український постачальник ТОВ «Ландтехнік» пропонує виключно перевірену та надійну с/г техніку від міжнародних виробників. Серед них можна виокремити бренди Ferri, Toscano, Schulte, Yanmar, що зарекомендували себе з найкращого боку. Застосування цих машин сприятиме гарному врожаю та підтриманню належного стану аграрних територій. Пропоновані позиції можна порівняти за різними характеристиками, аби вибрати сільськогосподарську техніку, що повністю відповідає вашим потребам. У разі виникнення труднощів кваліфікований менеджер готовий надати консультацію.

Перегляди: 4