Головна Новини Ринок України Wil-Rich: працюємо з рельєфом 

Wil-Rich: працюємо з рельєфом 

Культиватори для передпосівного обробітку ґрунту Wil-Rich від компанії Väderstad може бути обладнано причіпними пристроями двох варіантів: А- та Т-подібної форми, але, враховуючи мінливі умови використання культиваторів, ці варіанти можуть бути оснащено системою копіювання поверхні поля, що дає змогу підтримувати задану глибину обробітку навіть у полях із нерівним рельєфом.

Т-подібний причіпний пристрій, що встановлюється на культиваторах Wil-Rich із 4-метровою центральною секцією, дає змогу зменшити радіус розвороту. Зазвичай культиватори із цим причіпним пристроєм мають незалежне кріплення до трактора та рами культиватора відповідно. Хоче його можна оснастити системою для перерозподілу частини ваги агрегату на причіпний пристрій трактора для додаткової стабільності під час роботи.

Причіпний пристрій із жорстким кріпленням (рівним підйомом) дає змогу перенести частину ваги агрегату на навіску трактора без додаткових систем. Це покращує тягово-зчіпні властивості трактора, але зменшує копіювальні можливості агрегату, то ж він відмінно зарекомендував себе в роботі на полях із рівним рельєфом.

Перегляди: 27