Головна Техно Оплата частинами в інтернет-магазині – зручний та комфортний спосіб покупки товарів

Оплата частинами в інтернет-магазині – зручний та комфортний спосіб покупки товарів

Поняття розстрочки за останні роки агресивного маркетингу настільки спотворене рекламними агентами, що для більшості споживачів вже асоціюється зі звичайним кредитом. Хоча різниця між цими економічними категоріями суттєва. Розстрочка — це по суті оплата частинами за товар чи послугу без комісії, щомісячних відсотків чи будь-яких прихованих платежів, які можуть збільшити кінцеву суму виплати. Справжня розстрочка в торговельних мережах — це рідкість, адже за цією назвою часто приховується кредит. Проте в усіх охочих є можливість скористатися такою послугою для полегшення фінансового навантаження за допомогою Unex Bank.

Розстрочка від Unex Bank — можливість розраховуватись банківськими коштами за покупки в магазинах та установах-партнерах в межах цієї банківської програми. Перелік партнерів вражає розмаїттям, різноплановістю та регулярно поповнюється новими учасниками. Все, що потрібно для початку вигідної співпраці — замовити віртуальну картку «Мед» у відділенні банку, на сайті чи в мобільному додатку. Для цього не обов’язково бути клієнтом Юнекс Банку — послуга доступна всім громадянам України за умови надання паспорта та коду ІПН (для іноземців та внутрішньо переміщених осіб потрібно мати також довідку про місце проживання).

Щоб користуватися розстрочкою за карткою «Мед», потрібно розраховуватися нею, як звичайною банківською карткою, при оплаті товарів чи послуг в партнерських магазинах, закладах громадського харчування, автозаправках. Банк виступатиме позикодавцем та сплачуватиме вартість придбаних товарів і послуг продавцю. Водночас у власника картки з’являтимуться зобов’язання перед банком у вигляді платежу, розбитого рівними частинами на термін від 1 до 12 місяців. Його можна погасити банківським переказом з будь-якої іншої дебетової картки, через платіжні онлайн-системи чи термінали.

Для клієнта банківська розстрочка має важливе значення у забезпеченні його платоспроможності. Вона дозволяє витрачати більше без надмірного навантаження на власний гаманець, а також планувати свій бюджет наперед. Користуватися карткою можна в межах встановленого ліміту, розмір якого визначається банком автоматично на основі аналізу фінансового стану клієнта. На це впливає наявність офіційного працевлаштування, кредитна історія, кількість та якість джерел доходу. Гранична сума ліміту розстрочки становить 100 000 грн.

Сума щомісячного платежу формується на основі всіх покупок, здійснених з оплатою з картки «Мед». Всі витрати сумуються та розбиваються на рівні частини. Щоб не вичерпати свій ліміт, потрібно вчасно сплачувати місячний платіж. Щойно він буде зарахований на баланс банку, вивільнена сума буде доступною для подальших витрат.

Оформити розстрочку значно простіше за кредит. За рахунок широкої партнерської мережі нею зручно та вигідно користуватися, адже інтереси та вподобання у торгових мережах, брендах практично не обмежуються. При цьому немає ризику перевитрати коштів на сплату відсотків, як у випадку зі споживчим кредитом. За умовами розстрочки покупець має повернути банку виключно суму в розмірі вартості покупки. Виникає справедливе питання — в чому секрет та інтерес самого банку надавати таку послугу? В цьому випадку банк до участі в програмі заохочують самі компанії-партнери. Вони сплачують банківський відсоток та мають підвищений попит від зацікавлених покупців, що розраховують на розстрочку. Все прозоро та ефективно, а отже, варто спробувати!

Перегляди: 9