Головна Новини «Астарта» розпочала 25-й сезон цукроваріння

«Астарта» розпочала 25-й сезон цукроваріння

Переробку цукрових буряків розпочав цукровий завод «Астарти» на Вінниччині. Наприкінці цього тижня заплановані запуски двох заводів на Полтавщині, а у вересні – ще двох. Загалом у поточному сезоні сировину перероблятимуть п’ять цукрових заводів, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агропромхолдингу.

«Сезон стартував успішно. Перше підприємство увійшло в режим і працює на повну потужність. Днями вже розпочнемо відвантаження перших партій високоякісного цукру для українських споживачів. Загалом наші цьогорічні інвестиції у цукровий сегмент були спрямовані на підвищення енергоефективності заводів. Також тримали фокус на підвищення мотивації персоналу та якості продукції», – розповів директор з переробки продуктів сільськогосподарського виробництва «Астарти» Ігор Рилік.

Тим часом аграрні підприємства агропромхолдингу, які є основними постачальниками сировини для цукрових заводів «Астарти», продовжують збирання цукрових буряків, загальна площа яких цього року становить 38 тис. га.

Наразі заводи холдингу працюють на власній сировині, а вже з 1 вересня цукрові буряки для переробки розпочнуть постачати і фермерські господарства, з якими «Астарта» співпрацює на постійній основі.

Перегляди: 4