Головна Новини Наші новини «Вина Світу» – душевний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

«Вина Світу» – душевний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

«Вина Світу» – всеукраїнська мережа фірмових магазинів, яка працює на ринку вже 16 років й пропонує понад 5000 позицій алкоголю та гастрономії з усього світу.

Продукція напряму постачається кращими компаніями Франції, Іспанії, Грузії, Португалії, США, Греції, Чилі, Шотландії, Японії, Ірландії, Італії, з якими укладено 1000+ ексклюзивних контрактів. Щоб обрати найкраще, співробітники відвідують виробництва різного масштабу, виноробні та віскокурні. Особлива увага приділяється наявності сертифікації. Представлений товар пройшов контроль якості, а строк його придатності ретельно відстежується. Усі офіційні магазини мережі «Вина Світу» працюють за ліцензією.

У асортименті мережі завжди великий вибір тихих, кріплених, ігристих вин, вермутів, а також міцних напоїв, серед яких бренді та коньяк, віскі, ром, горілка, текіла, джин,лікери та аперитиви, граппа, кальвадос, дистиляти. Плануєте купити алкоголь як презент? Підберіть пляшку у подарунковій упаковці.

Але у «ВС» ви знайдете не лише алкогольні напої. Є кава з Італії та Австрії, з кофеїном і без, а також чай, що постачається із Шрі-Ланки. А доповненням до гарячих напоїв стануть цукерки, шоколад, східні солодощі, печиво та вафлі.  Магазин пропонує й асортимент інших гастрономічних продуктів: оливки, ковбаси, сири, оливкову олію тощо.

Сайт мережі: https://shop.wineworld.com.ua/

Учасники і гості Ukrainian Livestock Summit 2024 матимуть змогу взяти участь у смачних дегустаціях від мережі «Вина світу» вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Вхід на саміт: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 1