Головна Новини Диференційований підхід до роботи: менші витрати — вищі прибутки

Диференційований підхід до роботи: менші витрати — вищі прибутки

Сучасний рівень розвитку сільського господарства дає змогу розглядати поля не як однорідні масиви, а як сукупність окремих зон з індивідуальними, притаманними лише їм, характеристиками родючості. Це відкриває можливості для виділення окремих ділянок із різними характеристиками продуктивності, які потребують індивідуальних диференційованих підходів до обробітку, кількості внесених добрива, висіяного насіння тощо.

Компанія Väderstad пропонує широкий набір агрегатів для диференційованого обробітку ґрунту та сівби згідно карт завдань, що дає змогу зекономити значну частину ресурсів під час обробітку ґрунту та здійснити точну сівбу насіння з урахуванням можливостей окремих ділянок поля.

Нове покоління багатофункціональних культиваторів TopDown та Opus мають унікальну систему керування Väderstad E-Control на базі планшета iPad для автоматичної зміни параметрів робочих органів машини (диски, лапи, вирівнювальні диски та котки), що забезпечує індивідуальний обробіток кожного квадратного метра поля.

Також не слід забувати, що всі сівалки точного висіву Tempo компанії Väderstad мають найсучаснішу систему керування робочим процесом E-Control, яка, крім можливості швидкої зміни робочих параметрів сівалки та контролю її роботи, дає змогу виконувати диференційований висів насіння та мінеральних добрив згідно попередньо створених і завантажених в систему навігації трактора карт завдання.

Окрім оптимізації використання добрив та посівного матеріалу, диференційований підхід сприяє підвищенню рівня врожайності, адже кожну насінину розміщено в ідеальні умови для проростання та подальшого розвитку рослин, що сприяє максимальному розкриттю її генетичного потенціалу.

Перегляди: 3