Головна Новини Новини компаній “Оптимус Агро” сертифікував виробництво по екостандартам ЄС

“Оптимус Агро” сертифікував виробництво по екостандартам ЄС

Компанія “Оптімусагро Трейд” отримало сертифікат відповідності стандартам ISCC EU (International Sustainability and Carbon Certification).

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, наявність сертифіката в компанії означає, що виробництво має високі екологічні стандарти, контролює викиди парникових газів.

Зазначається, що встановлена політика компанії висвітлює прагнення дотримання сталого розвитку з урахуванням принципів відповідно до стандартів ISCC, що поширюються на підприємство, як на члена суспільства. Крім цього, аудитори органу сертифікації Control Union за стандартом ISCC EU оцінюють прозорість закупівель і руху товарів і послуг по ланцюжку від виробника до споживача, дотримання національних і міжнародних стандартів охорони навколишнього середовища, охорони праці.

“Завдяки до сертифікату компанія зможе здійснювати торгівлю ріпаком відповідно до стандартів ISCC”, – додали в компанії.

Довідка. “Оптимус Агро” – агропромислова компанія, один з найбільших переробників сільськогосподарської продукції в Україні, який займається виробництвом соняшникової олії, шроту і лушпиння. На українському ринку компанія входить в ТОП-5 українських переробників насіння соняшнику за встановленими потужностями. В Україні об’єднує мережу елеваторів в Дніпропетровській, Кіровоградській, Харківській, Запорізькій, Херсонській, Донецькій і Черкаській області.

Перегляди: 1