Головна

Grain Storage Forum ELEVATOR Online: Стратегії розвитку галузі зберігання зерна в воєнний та післявоєнний період

Онлайн конференція "Стратегії розвитку галузі зберігання зерна в воєнний та післявоєнний період"

8 червня 2022 року в 10.30 відбудеться онлайн конференція – Стратегії розвитку галузі зберігання зерна в воєнний та післявоєнний період, в рамках
Grain Storage Forum “ELEVATOR”.

Організатори події: Інформаційно-аналітична Група компаній “ПроАгро Груп“ (ProAgro Group), Асоціація Елеваторів України та Українська Зернова Асоціація.

Головна мета конференції – долучити до обговорення стратегій розвитку галузі зберігання зерна в воєнний та післявоєнний період представників влади, бізнесу (елеватористів , постачальників обладнання та послуг для галузі, будівельників, логістів, трейдерів тощо) та посприяти впровадженню сучасних інновацій в галузь.

Завдання конференції – пошук ефективних напрямків розвитку зберігання зерна в воєнний та поствоєнний період.

Конференція включатиме:
– Діалогову спікерську панель ( 120 хв )
– Діалогову панель «Питання-відповіді-пропозиції»:

Запрошуємо всіх учасників ринку долучитися до участі у конференції – Стратегії розвитку галузі зберігання зерна в воєнний та післявоєнний період та сформувати спільне бачення трендів розвитку елеваторної галузі в воєнний період та поствоєнний період.

З питань участі звертайтеся за:
тел./факс: (+38 044) 248-02-67, (+38 067) 243-38-03

Новини конференцій

Завод «Призма Електрик» візьме участь у Grain Storage Forum як спеціальний...

ТОВ «Завод «Призма Електрик» – підприємство, що вирішує комплексні завдання в області проєктування, виготовлення і монтажу систем електропостачання та автоматизації. Команда інженерів та монтажників, що...