06 липня 2022 року в 10.30 відбудеться онлайн конференція «Куди дівати зерно? – Стратегії розвитку галузі переробки зерна в воєнний та післявоєнний період», в рамках
Grain Storage Forum “ELEVATOR”.
Співорганізатори події:
– Інформаційно-аналітична Група компаній ProAgro Group
– Асоціація Елеваторів України
– ГО «Союз виробників харчової промисловості України»
– Українська Зернова Асоціація
– Біоенергетична Асоціація України
Головна мета конференції – долучити до обговорення стратегій розвитку галузі переробки зерна в воєнний та післявоєнний період представників влади, бізнесу (переробників зерна , постачальників обладнання та послуг для галузі, будівельників, логістів, трейдерів тощо) та посприяти впровадженню сучасних інновацій в галузь.
Завдання конференції – пошук ефективних напрямків розвитку переробки зерна в воєнний та поствоєнний період.
З питань участі звертайтеся за:
тел./факс: (+38 044) 248-02-67, (+38 067) 243-38-03
Співорганізатори події:
Інформаційно-аналітична Група компаній ProAgro Group
Асоціація Елеваторів України
ГО «Союз виробників харчової промисловості України»
ГО «Борошномели України»
Українська Зернова Асоціація
Insightex
УкрБіоЕтанол
Біоенергетична Асоціація України
Асоціація Укроліяпром
ПРОГРАМА
10.30 Початок
10.30 – 11.20 Вступ
– Данило Гетманцев – Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
– Тарас Висоцький – Перший заступник міністра Аграрної Політики та Продовольства України
– Олег Клименко – президент Асоціації Елеваторів України,
– Родіон Рибчинський – директор спілки «Борошномели України, голова правління галузевого об’єднання «Укрхарчопром»
11.20 – 13.00 Дискусійна панель. Переробка – біоетанол, біогаз, спирти
Модератор – Олег Клименко
Учасники :
– Сергій Савчук –директор з розвитку та інновацій группа компаній VITAGRO
– Тарас Миколаєнко – директор Асоціація «УКРБІОЕТАНОЛ»
– Євген Лукашевич – засновник UTC
– Георгій Гелетуха – голова правління ГС «Біоенергетична асоціація України»
– Іван Тракслер – директор МХП Еко Енерджи
– Ігор Лумпієв – директор Глобинський Переробний Завод.Агропромхолдинг АСТАРТА-КИЇВ.
– Володимир Крутько – директор АГ-БАГ-Україна
– Ігор Ольшаковський експерт практик спиртзавод
13.00 – 14.40 Дискусійна панель. Переробка – борошно, крупи, олія
Модератор – Родіон Рибчинський
Учасники :
– Степан Капшук – асоціація УкрОліяПром
– Олександр Тараненко – заступник генерального директора холдингової компанії «Хлібні інвестиції», перший віце–президент «Всеукраїнської асоціації пекарів».
– Борис Шестопалов – власник HD GROUP
– Сергій Сакіркін – директор департаменту виробничих операцій ПАТ «Аграрний фонд»
– Шаміль Малачиєв – співвласник компанії «Агро-Юг-Сервис» (ТМ Аміна»), співзасновник бізнес-спільноти «BOARD»
– Дмитро Жигунов – доктор наук, професор, завідувач кафедри переробки зерна Одеської національної академії харчових технологий
– Андрій Шаран – Генеральний директор компанії «Бюлер Україна»
– Ірина Брославцева – директор ТОВ «Добродія Фудз», що входить до агропромислової групи Agricom Group.