Головна

Grain Storage School ОПЕРАТОРИ З CУШІННЯ

Курси підвищення кваліфікації для керівників та операторів зерносушильних установок Grain Storage School компанії ProAgro Group. 24-27 січня 2022р.

Курси підвищення кваліфікації для працівників зерносушильних установок Школи елеваторників “Grain Storage School” компанії ProAgro Group призначені для керівників та фахівців по роботі з зерносушильними установками, що широко представлені та працюють в Україні.

Мета “Grain Storage School” – підвищити рівень виробничої, економічної грамотності, кваліфікації спеціалістів та керівників сушильних установок, що працюють з ними та забезпечити їх більш ефективну роботу та продуктивність.

Місце проведення: м. Вінниця, регіони центральної України.
Термін проведення: 24-27 січня 2022р. (4 дні)
Загальна кількість годин: 40 годин (в т.ч. практичні заняття на діючих зерносушарках – 20 годин).

Структура курсу

Теоретичні заняття за участі:
– викладацького складу кафедр зберігання та переробки зерна провідних ВНЗ України;
– спеціалістів та експертів-практиків зерносушіння;
Практичні заняття на 4 діючих зерносушильних установках від різних виробників на різних елеваторах в центральній частині України.

Учасники курсу також пройдуть спеціальні заняття-практикуми за участі сервісних фахівців від виробників зерносушарок чотирьох різних компаній.

За підсумками проходження курсів учасники отримують відповідні дипломи, що підтверджують їх кваліфікацію.

З питань реєстрації на Grain Storage School: “ОПЕРАТОРИ З CУШІННЯ”, партнерських програм, звертайтеся до Інформаційно-аналітичної компанії “ПроАгро Груп”:

Новини конференцій

Міністерство змін: R&D and digital farming

28-29 лютого асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція UCABevent провели перший у 2024 році захід – аграрний саміт «Міністерство змін: R&D and digital...