Головна Новини Події та анонси V Міжнародна конференція з органічного рослинництва та День органічного поля

V Міжнародна конференція з органічного рослинництва та День органічного поля

20 та 21 червня 2019 року Органік Стандарт разом з ПП “Агроекологія” проводять спеціалізований ПОДВІЙНИЙ міжнародний захід, котрий буде повністю присвячений найкращим практикам та технологіям вирощування органічних польових культур.

Перший день – Конференція з органічного рослинництва “Кращі європейські практики та український досвід” із залученням провідних фахівців: агрономів, консультантів, інших експертів на такі актуальні теми як:

– технології вирощування та обробітку ґрунту;

– сидеральні культури;

– надходження елементів живлення в рослини.

Місце проведення: Полтавська державна аграрна академія (м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3)

Серед учасників – експерти з Австрії, Ізраїлю, Аргентини, Молдови та інших країн, котрі мають напрацьовані та перевірені часом дослідження, а також багаторічну практику в органічному виробництві.

Так, захід відвідають професори Університету природних ресурсів і природознавства в Австрії – д-р Герхардт Мойцці та д-р Гельмут Вагентрістл!

Професор Мойцці обіцяє поділитися з учасникам знанням про енерго- та водоефективні системи обробітку ґрунту (зокрема, ущільнення ґрунту та різні системи його обробітку).

Професор Вагентрістл, керівник експериментальної ферми університету, розповість про розвиток органічного сільського господарства в Австрії (серед іншого – про структуру ферм, сівозміни та цікаві напрацювання в органіці експерементальної ферми університету).

Під час Конференції відбудеться виставка, на якій Ви зможете ознайомитись із виробниками сучасних засобів захисту рослин, допоміжних продуктів, добрив та техніки для органічного виробництва, або ж представити власну продукцію!

День органічного поля, що відбудеться21 червня в ПП “Агроекологія” – компанії, що має більш ніж 40-річний досвід провадження органічного землеробства, – слугуватиме чудовим практичним продовженням Конференції. Наочно ви ознайомитесь із всіма обговорюваними напередодні нюансами виробництва органічних польових культур безпосередньо на полях підприємства!

У програмі:

– демонстрація передової техніки та обладнання для контролю бур’янів і основного обробітку полів;

– огляд полів з різними сортами пшениці, кукурудзи, соняшнику та льону;

– порівняння результатів застосування різних видів допоміжних речовин на демо-полях.

До участі в заході запрошуються: сертифіковані органічні оператори, котрі мають досвід у веденні органічного господарювання та хочуть вдосконалити свої знання; виробники, котрі бажають займатися органічним агровиробництвом; надавачі послуг в органічному рослинництві, зокрема виробники ЗЗР, добрив, техніки, а також всі охочі.

Зареєструватися як учасник: https://goo.gl/forms/Rkd5nJGDxHE6tz6s2

Зареєструватися як рекламодавець (експонент): https://forms.gle/zB82ofDZLuZbaoTK9

Реєстраційний внесок включає оплату за участь у заході та частування протягом перерв. Учасники будуть забезпечені роздатковими матеріалами та синхронним перекладом.

Про те, як це було у 2018 – дивіться у відео: https://www.youtube.com/watch?v=55xH2J8Iz4w

Відслідкувати подію на Facebook: https://www.facebook.com/events/2109471995826815/

Захід відбудеться за підтримки українсько-швейцарського проекту “Дослідження органічного ринку та підтримка політичного розвитку”, що впроваджується Інформаційним центром “Зелене досьє” у партнерстві з органом сертифікації “Органік Стандарт” та із залученням експертів Дослідного інституту органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC).

Перегляди: 0