Головна Новини Події та анонси Аграрна біржа оголошує про повноцінний запуск торгів в Електронній торговій системі на...

Аграрна біржа оголошує про повноцінний запуск торгів в Електронній торговій системі на реальному ринку 5 грудня 2012 року

У середу, 5 грудня, відбудуться перші бойові торги в електронній торговій системі Аграрної біржі. Ми запрошуємо Вас взяти в них участь та на власному досвіді переконатися в дієвості даного механізму та перевагах його використання.

Якщо Ви зацікавлені у купівлі чи продажі зерна через систему Електронних торгів, звертайтеся, будь ласка, у відділ торгів Аграрної біржі за телефоном 044  468 69 30 або  напишіть на [email protected].

Для того, щоб отримати доступ до торгівлі на реальному ринку в ЕТС, необхідно пройти дводенне навчання в центральному офісі Аграрної біржі в м. Києві та подати повний перелік документів для акредитації Вашої компанії в якості асоційованого члена біржі. Ця процедура є повністю безкоштовною та не вимагає додаткових витрат з Вашого боку.

Для того, щоб пройти навчання необхідно зареєструватися на сайті Аграрної біржі за цим посиланням, після чого з Вами зв’яжеться співробітник біржі та запропонує період в який можливо пройти навчання.

Перелік документів для акредитації Ви можете знайти на офіційному сайті Аграрної біржі в розділі “Документи”, або перейдіть за цим посиланням.

Перегляди: 0