Головна Зберігання Прокачай кваліфікацію – гайда на курси!

Прокачай кваліфікацію – гайда на курси!

Компанія «ПроАгро Груп» знана на зерновому ринку як організатор найбільших й найфаховіших в Україні заходів для спеціалістів зі зберігання, переробки, трейдингу та логістики зерна. Так позаминулого і цього року ми провели у Києві два масштабних Grain Storage Forum ELEVATOR, в останньому з яких взяли участь понад 1000 учасників. А нещодавно, 17 вересня, відбулася перша в Україні практична конференція, яка була проведена нами разом з агрохолдингом «Епіцентр-Агро» на його діючому елеваторі у Вінниці.

Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 (25травня 2021р.)

Серед багатьох тем, які обговорюються на наших заходах, завжди заходить мова й про болюче для галузі питання дефіциту кадрів, а особливо нестачі кваліфікованих працівників для роботи на сучасному елеваторному обладнанні. Техніка з доробки зерна постійно вдосконалюється, стаючи, з одного боку, все більш надійною й простішою для використання, а з іншого – більш вимогливою до кваліфікації персоналу, який на ній працює. Й стандартної підготовки, яку проводять підприємства для своїх робітників, дуже часто виявляється замало.  

Тому напередодні нового, 2022 року «ПроАгро Груп» започатковує нову низку заходів – цього разу освітніх. 24-27 січня відбудеться перший з них – впродовж цих чотирьох днів у Вінниці пройдуть курси підвищення кваліфікації для керівників та операторів зерносушильних установок Grain Storage School компанії ProAgro Group.  

Мета цього курсу – підвищити рівень виробничої, економічної грамотності, кваліфікації спеціалістів та керівників сушильних установок, що працюють з ними та забезпечити їх більш ефективну роботу та продуктивність. Особливість – ніякого повторювання прописних істин, ніякої «води», лише 20 годин насичених теоретичних занять по суті справи, які проведуть викладачі профільних вузів, спеціалісти провідних компаній-виробників сучасних зерносушарок, а також практики, які накопичили багатий досвід роботи на сушильній техніці. Решта 20 годин курсів відведені під спеціальні заняття-практикуми за участі сервісних фахівців на чотирьох діючих елеваторах Київщини.

Таким чином компанія «ПроАгро Груп» прагне зробити свій внесок в підвищення фахового рівня елеваторників та сприяти розвитку галузі. І курси з зерносушіння – лише перший освітній захід із запланованих нами на наступний рік. Згодом подібні навчання-практикуми відбудуться й для працівників інших елеваторних спеціальностей.


P.S. А вже 28 січня відбудеться Grain Storage Forum «ELEVATOR-2022» SMART: СУШІННЯ.

Перегляди: 1