Головна Новини конференцій Зустрічайте НДПВІ ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ на виставці Grain Storage Expo!

Зустрічайте НДПВІ ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ на виставці Grain Storage Expo!

Представляємо “НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ПРОЕКТНО-ВИШУКУВАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ ”ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ”” – одну з найбільших інжинірингових компаній України, що надає повний комплекс проектних рішень в агропромисловому, комерційному та муніципальному секторі, включаючи інженерно-геологічні та інженерно-геодезичні вишукування.

Вже понад 20 років ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ розробляє проектно-кошторисну документацію будь-якої складності для нового будівництва, реконструкції, капітального ремонту та забезпечує авторський нагляд за будівництвом з використанням сучасних технологічних рішень та чітким дотриманням нормативних стандартів.

Індивідуальний підхід компанії, раціональні рішення, комплексні дії та широка географія надання послуг на всій території України дозволяє досягти максимально високих результатів в стислі терміни.

Лише за останні 5 років підприємством було спроєктовано понад 2 000 об’єктів.

Сайт компанії: http://www.agropro.in.ua/
Сторінка FaceBook: https://www.facebook.com/polagroproekt/
Сторінка Instagram: https://www.instagram.com/poltavagroproekt/

На виставці Grain Storage Expo, яка відбудеться 25 травня в рамках Grain Storage Forum ELEVATOR-2021, фахівці компанії представлять свій стенд та нададуть консультації учасникам події!

Запрошуємо до участі!

25.05.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”

Сайт подїі та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 1