Головна Новини Новини компаній Переробні підприємства ДПЗКУ впровадили НАССР

Переробні підприємства ДПЗКУ впровадили НАССР

Переробні підприємства Державної продовольчо-зернової корпорації України завершили процес сертифікації на відповідність вимог ISО 22000:2007 “Системи управління безпечністю харчових продуктів”.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу корпорації, впровадження системи НАССР гарантує забезпечення стабільно-високої якості продукції за рахунок систематичного контролю на всіх стадіях виробництва у відповідності з міжнародними нормами.

Зазначається, що це також дозволить підприємствам зміцнити довіру споживачів, замовників і органів нагляду, покращити ділову репутацію та імідж філій, розширити мережу споживачів переробної продукції (борошна, пластівців, комбікормів та висівок) та вийти на міжнародні ринки.

Наступним кроком в ДПЗКУ планують впровадити систему НАССР на елеваторах, що зможе гарантувати безпеку українського зерна при зберіганні та транспортуванні, забезпечивши філіям додаткові конкурентні переваги та інвестиційну привабливість, а також підвищити економічний інтерес до українського збіжжя на міжнародних ринках.

Перегляди: 0