Головна Новини Новини компаній “Росток-Холдинг” відновив збирання врожаю

“Росток-Холдинг” відновив збирання врожаю

Господарства групи “Росток-Холдинг” відновили збирання пізніх культур після трьох тижнів блокади.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, зараз на полях групи в Сумській та Чернігівській областях залишалися незібраними 15 тис. га кукурудзи.

“Втрат, на жаль, уникнути не вдалося – втратили частину врожаю сої і соняшнику. Втратили час і на збирання кукурудзи, як результат отримуємо врожайність нижче запланованої. Однак наразі працівники групи і вдень і вночі працюють, аби зібрати вирощене”, – коментує Генеральний директор групи Валерій Ласьков.

За його словами, ситуація в компанії залишається напруженою, адже досі відвантаження зерна з елеваторів заблоковано. Наприкінці минулого тижня вдалося отримати дозвіл на зберігання зерна в поліетиленових рукавах.

“Становище на елеваторах досить непросте. Всі три комплекси групи заповнені вщент. На нерухоме майно накладено арешт”, – коментує гендиректор “Росток-Холдингу” Валерій Ласьков.

Він додав, щл попри складнощі компанія намагається виконувати свої зобов’язання та сподівається відновити діяльність в повному обсязі після вирішення справ у судовій площині.

Перегляди: 0