Головна Новини Новини компаній “Мрія” і SALIC завершили угоду

“Мрія” і SALIC завершили угоду

Mriya Farming PLC (Великобританія) і SALIC UK Ltd (Saudi Agricultural and Livestock Investment Company, Великобританія) завершили угоду купівлі-продажу більшості сільськогосподарських активів групи “Мрія”, включаючи всі об’єкти інфраструктури, технічний парк, а також компанії, що мають право оренди земельного банку.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, угода була закрита після отримання відповідного дозволу Антимонопольного комітету України (АМКУ). Сума та умови угоди не розголошуються.

Зазначається, що після завершення угоди “Мрія” продовжить свою операційну діяльність в Україні спільно із дочірньою компанією SALIC – Continental Farmers Group (CFG). Обидві компанії завершать сезон як окремі бізнеси і в поточній конфігурації.

“Наступні кілька місяців “Мрія” та CFG сфокусуються на підготовці до інтеграції активів та розробці стратегії об’єднаного бізнесу під керівництвом Саймона Чернявського в якості Генерального директора і Марка Леарда в якості Голови правління. Компанії планують представити спільну бізнес-стратегію навесні 2019 року”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, під час підписання угоди 12 вересня 2018 року новий власник “Мрії” заявив про свій намір інвестувати значні кошти в нове обладнання, інфраструктуру, агротехнології та консолідацію земельного банку.

Перегляди: 0